Gala Premiilor Jazz pe 2010

Gala_jazz_2011_posterA21

Un eveniment de prima clasa, intr-o atmosfera intima si calda, “Gala Premiilor Jazz pe 2010”  (editia a VIII-a) s-a desfasurat luni, 4 aprilie, la Sala Dalles. S-au decernat premii si s-a cantat ca la zile mari.

Cu certitudine, pe scena a evoluat elita jazz-ului autohton, artisti de renume, dar si noua generatie intrecandu-se in maiestrie, inovatie si improvizatie.

 

Puiu Pascu – premiul special al juriului

Probabil l-ati vazut si l-ati auzit adesea in cadrul emisiunii “Garantat 100%”, un mare pianist, compozitor de jazz si blues, Puiu Pascu a primit aseara premiul special al juriului pentru activitatea si meritele sale.

Este o personalitate de referinta a jazz-ului care a  concertat in tara si peste hotare alaturi de nume sonore precum: Anca Parghel, Ozana Barabancea, Teodora Enache, Irina Sarbu, Dalma etc.Trupa ”Trio Puiu Pascu “ - Puiu Pascu - pian, Virgil Popescu – chitara bass si  Relu Bitulescu - tobe a sustinut aseara un mic recital extraordinar spre deliciul celor prezenti.

 

Noua generatie

Printre valorile muzicii de jazz s-au numarat: Alex Brasovean, Mircea Tiberian, Bega Blues Band, Sorin Romanescu , Florin Niculescu si multi altii.

Insa ceea ce a impresionat cu atat mai mult si a produs un impact pozitiv asupra publicului a fost reprezentatia tinerilor nominalizati fie pentru confirmarea anului, revelatia anului sau debutul anului, tineri instrumentisti sau vocalisti foarte apreciati care s-au impus in acest peisaj prin talent si munca. Cateva astfel de nume sunt: Marius Popp, Constantin Mirea, Aldo Blaba, Nadia Trohin, nume de care cu siguranta vom mai auzi.

 

Fundatia Muza – trup si suflet pentru jazz

Totul a fost posibil cu ajutorul si la initiativa Fundatiei Muza care sprijina muzica si muzicienii de buna calitate. Multumiri aducem si noi presedintelui acestei fundatii: Alexandru Sipa care ofera intotdeauna publicului de gen muzica de cea mai inalta clasa, artisti virtuosi care ne infrumuseteaza si ne indulcesc atat viata cat si sufletele.

Nota obtinuta:
0 (0 voturi)
2215 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Raluca-Burcea Miercuri, 06 Aprilie 2011

Etichete pentru acest articol:

muzica-buna, jazz, festival, premii


S-ar putea sa va intereseze si:

Paula Clitan, Alexandru Pop si Veronica Tomos sunt noile vedete ale designului [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

“Cel ce voieste sa vina dupa mine, sa se lepede de sine si sa ridice crucea sa si sa urmeze [..]
citeste si comenteaza
Acum ca valul naprasnic de caldura s-a napustit asupra noastra inrobindu-ne si sleindu-ne de puteri [..]
citeste si comenteaza
Sezonul de reduceri ar trebui sa-ti aduca zambetul pe buze! Stim bine ca shopping-ul este terapie [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate