Dreams come TRUE te invita pe 9 mai la”Coaching your Life: Cariera incotro?”

Coaching_your_Life_-_Cariera_incotro

Ni se intampla deseori sa ajungem in momente in care nu mai stim ce vrem de la cariera noastra. Avem salarii si pozitii satisfacatoare, insa simtim ca nimic nu ne mai motiveaza, ca am cazut intr-o rutina care ne lasa fara energia sau dorinta de a mai fi spontani, creativi.

Domeniul profesional in care activam este extrem de important pentru viata noastra, din momentul in care facem alegerea de a porni pe un drum sau altul si pana cand ajungem asemenea parintilor nostrii, cu ani in spate de munca, bucurandu-se de pensie si nepoti.

 

Despre workshop

Dreams Come TRUE - Coaching for Succes by Elena Capruciu invita pe  9 mai 2012, intre 19:00-21:00, in Learning House, la ,,Coaching your Life: Cariera Incotro'' toate persoanele care vor sa dea un sens vietii si carierei lor, sa reajunga pe drumul care le face sa fie implinite cu adevarat din punct de vedere profesional.

Workshop-ul este primul dintr-o serie de evenimente care ating principalele arii din viata unui om: cariera, familie, sanatate, bani, relatia de cuplu, suflet si cunoasterea interioara, fiind sustinut de catre Elena Capruciu, Life & Business Coach acreditat international si membru al Asociatiei Romane de Coaching.

 

Ce este coaching-ul?

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului si a excelentei atat in plan personal, cat si profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitatilor de care dispune fiecare om.

 

Info Dreams come TRUE

Dreams come TRUE este un proiect care are scopul de a sustine si ajuta oamenii sa-si identifice resursele ascunse, sa le elibereze la potentialul maxim pentru a atinge tot ceea ce-si doresc pe plan fizic, emotional, spiritual, financiar si profesional prin servicii de life si business coaching, evenimente precum ,,Traind cu mine însumi”, ,,Coaching your Life'', ,,Coaching your Business'' sustinute de Elena Capruciu si Miruna Leonte. 

Pentru mai multe detalii si informatii despre eveniment puteti afla aici sau contactand-o pe leonte.miruna.andreea@gmail.com,  0727299957

Nota obtinuta:
10 (6 voturi)
2067 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Redactor-Colaborator Luni, 14 Mai 2012

Etichete pentru acest articol:

coaching, de viata, life coaching, business coaching


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Pacea sufleteasca se aseamana cu suprafata limpede ca lacrima a unui lac ce este inconjurat de jur [..]
citeste si comenteaza
Nu, nu este vorba despre nefericirea provocata de pierderea cuiva drag si nici despre deznadejdea [..]
citeste si comenteaza
Ce isi poate dori o tanara inainte de a implini 21 de ani? Cum doreste sa isi petreaca ziua [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate