Uleiul de cocos, aliatul exotic al frumusetii

beneficii-ulei-de-cocos-ten-uscat-ten-sensibil

Cheltuiesti foarte multi bani pe creme scumpe? Nu o mai face. Oamenii de stiinta au descoperit ca exista o legatura stransa intre pielea sanatoasa si frumoasa si nuca de cocos. Substantele ce se gasesc in nuca de cocos actioneaza atat din exterior, cat si din interior.

Citeste si despre: beneficiile altor uleiuri

De-a lungul timpului, uleiul de cocos a devenit unul dintre cele mai cautate si apreciate produse de ingrijire a pielii. Textura sa cremoasa ofera multe beneficii miraculoase, continand grasimi saturate, fier, vitamina K si vitamina E.

La temperaturi mai scazute, uleiul de cocos se solidifica, iar pentru a-l topi trebuie sa il tii cateva secunde in palma.

 

Beneficii ulei de cocos

Este unul dintre cei mai buni exfolianti, fiind perfect si pentru tenul sensibil sau fragil.

Uleiul din nuca de cocos face pielea neteda si matasoasa, avand capacitatea unica de a hrani si in acelasi timp vindeca pielea. Utilizat in fiecare zi, acest ulei poate fi un ingredient perfect in tratarea imperfectiunilor sau a afectiunilor cutanate. Hidrateaza si tonifica tenul in profunzime, lasandu-l fin si placut la atingere.

Este un puternic inamic si pentru aparitia ridurilor sau a petelor specifice varstei mature. Pielea uscata isi va recapata stralucirea si sanatatea si - totodata - va capata o aroma placuta care va persista.

Un alt mod de folosire este ca demachiant, chiar si pentru machiajul rezistent la apa, sau ca balsam de buze.

De asemenea, poti folosi acest ulei si in curele de slabit deoarece ajuta la pierderea kilogramelor in plus.

Totodata, uleiul de cocos este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru ingrijirea parului. El ajuta la cresterea sanatoasa a parului, ofera stralucire si poate fi folosit cu succes in repararea parului deteriorat.

Cel mai important lucru de retinut este ca uleiul pe care urmeaza sa il alegeti trebuie sa fie presat la rece si nu hidrogenat.

Un articol de: Catalina Tudorache

Nota obtinuta:
10 (55 voturi)
1499 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Redactor-Colaborator Luni, 09 Noiembrie 2015

Etichete pentru acest articol:

beneficii ulei de cocos, despre uleiul de cocos


S-ar putea sa va intereseze si:

Pielea hidratata este mereu la moda. In schimb, pielea deshidratata, brazdata de linii [..]
citeste si comenteaza
Va ganditi sa renuntati la deodorantele cosmetice care contin foarte multe chimicale? [..]
citeste si comenteaza
Spancene sunt cele care contureaza personalitatea, dau expresivitate fetei si exprima [..]
citeste si comenteaza
Cred ca punctele albe sunt o problema destul de serioasa care va da bataie de cap [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Vara deja si-a intrat in drepturi, de-abia astepti sa imbraci rochiile tale preferate si costumul [..]
citeste si comenteaza
Noi suntem rezultatul imprejurarilor in care traim. Gandim si percepem lumea din jur prin prisma [..]
citeste si comenteaza
Atmosfera de Craciun deja isi croieste drum pe cararile timpului. Printre aroma de brad, beteala si [..]
citeste si comenteaza
Se spune ca nu putem trai singuri, ca avem nevoie sa ne integram intr-o societate, sa respectam [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate