Turneu international - O istorie de 20 de ani

Fiindca am vorbit de atatea ori de profesorul  Dan Zamfirache si al sau Turneu Omagial „20 de ani de lansari IT in Romania” si deoarece anul 2017 nu s-a incheiat redactia FemeiaStie.ro doreste sa va informeze despre o noua etapa (una internationala), a acestui amplu turneu.

Ca urmare a succesului inregistrat de curand in frumoasa statiune Busteni, o adevarata perla a Bucegilor, dupa lansarea cartilor „Calimanesti 2038 – 650 de ani” si Busteniul de altadata”, avand ca autori pe cunoscutii jurnalisti Dan Zamfirache din Calimanesti si prof. Nicolae Dinescu, care a si lansat ideea de infratire a celor doua statiuni, de pe Valea Oltului si Valea Prahovei, adevarate perle ale turismului romanesc si international, iata ca cei doi valceni sunt invitati de puternica comunitate din Roma, capitala Italiei, sa participe la prezentarea si lansarea unor lucrari extrem de importante pentru turismul romanesc si international.

 

Invitatia a fost primita cu placere, iar aceasta lansare de carti IT, ce va avea loc in capitala Italiei, se va desfasura in zilele de 21-22 septembrie, incepand cu ora 18.00, fiind gazduita de una din marile locatii specializate in prezentari si lansari de carte. Dupa cum se observa, aceasta actiune, care se prezinta sub genericul „Turneul 20 de ani de lansari IT”, se extinde si-n afara granitelor Romaniei, in puternicele comunitati de romani. La orizont si alte comunitati si-au manifestat dorinta sa organizeze astfel de prezentari si lansari de carte cum ar fi: Slatina din Ucraina, Haidelberg din Germania, cat si structurile organizatorice pe linie culturala literar-educativa din Chisinau, capitala Republicii Moldova si, nu in ultimul rand, localitatile din sud-estul Bulgariei, unde predomina populatia romana, dar si in cateva localitati din Ungaria. Se cuvine sa amintim cititorilor nostri ca cei doi valceni vor mai prezenta publicului spectator si telespectator din localitatile mai sus mentionate si alte lucrari care au aparut recent pe piata editoriala din tara: „Mirajul civilizatiilor si fascinatia muzeelor”, „La pas prin muzeele lumii”, cat si alte lucrari de valoare ce vor fi prezentate iubitorilor de literatura si carte buna din comunitatile respective. Suntem convinsi ca cei doi valceni se vor prezenta la aceste „examene” in conditii foarte bune si vor reprezenta cu cinste nu numai media valceana, dar si tara noastra. Intorsi in tara, turneul va continua in Sinaia, gazda fiind renumitul Castel Peles, Predeal, Constanta, Galati, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu.

 

Un loc important in turneu il vor ocupa cateva comune si sate din Valcea cum ar fi: Serbanesti, Jiblea, Berislavesti si Caineni. In finalul turneului, cei doi reprezentanti ai turismului valcean vor prezenta comunicari importante legate de turismul romanesc in tara si in strainatate, prezentand comunicari in orasul Brezoi, urbea natala in care a vazut lumina zilei Dan Zamfirache, dar si la Rm. Valcea in care se vor prezenta concluziile asupra acestor turnee ce s-au desfasurat in localitatile mai sus amintite. Felicitari celor doi reprezentanti ai Valcii turistice in acest temerar turneu.

Mai  mentionam ca redactia FemeiaStie.ro va va tine, in permanenta la curent cu desfasurarea acestui turneu omagional. Totodata aici puteti sa confirmati participarea dumneavoastra  sau, pur si simplu, sa va exprimati opiniile cu privire la acest eveniment !!!

Nota obtinuta:
10 (6 voturi)
862 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Robert-Codescu Miercuri, 06 Septembrie 2017

Etichete pentru acest articol:

lansari carti, evenimente IT


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Care este diferenta intre doua bancnonte de 500 de euro si doua teancuri de bancnote de 500 de [..]
citeste si comenteaza
Intrucat au fost cititoare care ne-au semnalat ca nu s-a scris nimic pana acum despre ceasurile [..]
citeste si comenteaza
Toata lumea este speriata de cuvantul „banca” si de orice actiune sau activitate care implica [..]
citeste si comenteaza
Rosie, galbena si-albastra, Am arborat acum la fereastra Este chiar natiunea noastra! [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate