Caravana LSRS 2013 vine in orasul tau!
13 mai – 21 iunie 2013, perioada in care Caravana LSRS informeaza tinerii despre studiile in strainatate. Evenimentul a fost gandit si organizat prima data in anul 2009, iar acum se afla la cea de-a 5-a editie.
In data de 13 mai, la Bucuresti, se da startul Caravanei LSRS din acest an. Voluntarii au propus intalniri sub forma unor seminarii unde tinerii interesati de studii in strainatate vor putea afla informatii utile, vor putea afla raspunsuri la intrebari, vor cunoaste tineri romani, absolventi de studii in strainatate.
La seminarii pot participa, gratuit, toti tinerii interesati sa urmeze studii in strainatate.
Despre Caravana LSRS
Liga Studentilor Romani din Strainatate, reprezinta singurul ONG din tara noastra, care organizeaza un astfel de eveniment. Caravana este un proiect al ligii studentilor, bazat pe munca, experienta si daruirea voluntarilor studenti sau absolventi de studii superioare in strainatate. Informatiile transmise in cadrul intalnirilor se doresc a fi utile tinerilor romani ce isi doresc o educatie de calitate, celor care vor sa-si continue studiile in universitati de prestigiu din strainatate.
Participantii la seminarii vor afla cum pot studia in tari precum Germania, Italia, Norvegia, Marea Britanie sau Coreea de Sud.
Caravana are in program 15 orase: Bucuresti, Drobeta Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Bistrita, Medgidia, Pitesti, Ploiesti, Timisoara, Arad, Sibiu, Campulung Muscel si Iasi.
Informatii utile si complete, detalii de inscriere se pot gasi aici.
Postat de: DanielaVoicu Joi, 30 Mai 2013
caravana studenti, pentru tineri, despre tineri
S-ar putea sa va intereseze si:
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa
- Beneficiile otetului de mere: utilizari in bucatarie si sanatate
- Secretele unei petreceri reusite: 5 reguli de care sa tii cont
- Tipuri de saltele pentru anumite categorii de oameni si/sau obiceiuri de dormit
- Sanatatea cerebrala: care sunt investigatiile care ajuta in evaluarea acesteia?