Avantajele incontestabile ale unei clinici acreditate pentru fisa medicala pentru permisul auto!

adv-clinici-acreditate-fisa-medicala-permis-auto_(2)

Inainte de a capata dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice din Romania, orice persoana trebuie sa dovedeasca faptul ca este apta din punct de vedere medical. Astfel, organele competente asigura reducerea la minimum a riscului de accidente care ar putea sa puna in pericol sanatatea, integritatea corporala si chiar viata soferilor si a tuturor celorlalti participanti la trafic.

Prin urmare, fiecare persoana care doreste sa devina sofer trebuie ca in prealabil sa apeleze la serviciile unei clinici acreditate fisa medicala permis auto. Acest document este valabil in mai multe situatii: la obtinerea initiala a carnetului de conducere, la prelungirea valabilitatii sau la preschimbarea sa, precum si in cazul documentelor care au fost anulate sau suspendate, indiferent de motiv.

In schimb, nu este necesar sa faci o vizita unei clinici acreditate pentru fisa medicala permis auto atunci cand permisul a fost pierdut, furat sau deteriorat si nici in cazul in care titularul si-a schimbat numele.

Alege doar clinici acreditate pentru fisa medicala pentru permis auto!

Acest document de maxima importanta poate fi eliberat doar de clinici care beneficiaza de acreditare. Ele asigura o procedura desfasurata rapid, care incepe cu programarea prealabila prin telefon sau prin email.

Apoi, pacientul se prezinta la unitatea medicala in ziua si la ora stabilite prin programare si astfel poate fi sigur ca nu va trebui sa faca mai multe drumuri sau sa piarda timp pretios asteptand inutil. Dimpotriva, medicii de toate specializarile sunt prezenti in acelasi timp, ceea ce permite efectuarea rapida a analizelor.

Analizele sunt efectuate de medici care apartin urmatoarelor 6 specializari: Medicina interna, Neurologie, Psihiatrie, Ortopedie/Chirurgie, Oftalmologie si ORL. Fiecare examinare este realizata in conditiile prevazute de lege. De exemplu, certificatul medical nu este eliberat daca se constata existenta unor tulburari psihice grave sau a unor probleme de orice natura care afecteaza locomotia, vederea sau auzul.

De asemenea, cu maxima eficienta si promptitudine se desfasoara si procesul de completare si incheiere a tuturor documentelor premergatoare si finale necesare obtinerii permisului de conducere a autoturismului.

Ce documente trebuie sa ai asupra ta?

Pentru a beneficia din plin de serviciile unei clinici acreditate pentru fisa medicala pentru permis auto, este necesar sa ai asupra ta urmatoarele documente care ofera informatii despre identitate si despre istoricul medical:

• buletinul sau cartea de identitate;

• fisa de scolarizare pentru obtinerea permisului, daca este cazul (de exemplu, acest act nu e necesar pentru persoanele care doresc doar preschimbarea sau prelungirea valabilitatii carnetului de sofer);

• o adeverinta emisa de medicul de familie, din care sa rezulte daca pacientul figureaza sau nu in evidenta acestuia ca suferind de boli cronice;

• numai in cazul persoanelor suferinde de diabet de tip 1, o scrisoare medicala de la diabetolog, in care trebuie mentionate diagnosticul, tratamentul urmat si recomandarea daca pacientul este sau nu apt sa conduca un vehicul in conditii de siguranta;

Pe langa documentele amintite, persoanele care poarta ochelari de vedere trebuie sa se prezinte cu acestia asupra lor la controlul efectuat de specialistul in oftalmologie.

Alege serviciile unei clinici acreditate fisa medicala permis auto si vei obtine documentul necesar cu maxima promptitudine, cu respectul tuturor prevederilor legale!

Foto: unsplash.com

Nota obtinuta:
0 (0 voturi)
41 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: A-Editor Marţi, 16 Mai 2023

Etichete pentru acest articol:


S-ar putea sa va intereseze si:

In sfarsit, s-a deschis un service dedicat noua, femeilor. Toate ne-am confruntat si ne [..]
citeste si comenteaza
Iata cum poti invata rapid si interactiv pentru scoala de soferi. Lipsa de timp si nevoia [..]
citeste si comenteaza
Probabil stii ca, in trecut, ca sa obtii un permis auto cu o noua valabilitate era o [..]
citeste si comenteaza
Razboiul sexelor a fost mereu un subiect controversat si indelung disputat. E bine stiut [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Diamonds are a girl’s best friend a depasit statutul de cliseu si s-a ridicat la rang de [..]
citeste si comenteaza
Nu a fost niciodata usor sa iti alegi garderoba pentru o vacanta, nu-i asa? Indiferent ca este [..]
citeste si comenteaza
Agentia Europeana a Medicamentelor (EMA) a aprobat recent utilizarea unui medicament produs de [..]
citeste si comenteaza
Iti place sa fii tot timpul la curent cu noutatile in moda? Chiar daca iti cumperi haine pentru [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate