Colicii la bebelusi: cum ii recunosti si ce solutie ii calmeaza instant?

Colicii la bebelusi nu sunt o problema grava de sanatate, insa dau mari batai de cap parintilor, dovedindu-se un obstacol greu de trecut. In primele luni de viata nu este deloc usor sa iti dai seama de ce plange nazdravanul tau mai exact, dar acest tip de dureri abdominale se va dovedi principalul inamic care ii strica linistea celui mic. Pentru a trata corect colicii, un parinte trebuie sa stie mai intai cum se manifesta si din ce cauza apar.
Afla din randurile urmatoare cum recunosti colicii la bebelusi si care este cea mai buna solutie pentru a-i calma!
Colicii la bebelusi: cauze si simptome
Colicii la bebelusi apar in jurul saptamanii a sasea de viata si incep sa dispara in perioada cuprinsa intre 3 si 6 luni. Specialistii au analizat cauzele care stau la baza acestui proces si au realizat ca este modul prin care sistemul digestiv al celui mic se adapteaza la noul mediu de viata. Se pare ca tractul digestiv al unui bebelus nu contine suficiente enzime si sucuri digestive astfel incat sa descompuna alimentele corect. Prin urmare, organismul celui mic are nevoie de timp pentru a se adapta la alimentatia pe baza de lapte.
Alti factori care ar putea sa provoace aparitia colicilor la bebelusi sunt: nivelul hormonal crescut, refluxul gasto-esofagian, gazele intestinale, hipersensibilitatea la un mediu cu prea multa lumina ori cu prea mult zgomot, un temperament intens.
Acum ca ai aflat care sunt cauzele colicilor la bebelusi, cum poti sa ii recunosti mai exact?
De regula, bebelusii care au colici plang mult, devin agitati dupa masa si refuza sa mai manance, au probleme cu somnul, au stari de iritare si isi tin mainile inclestate ca si cum ar suferi de o durere.
Colicii la bebelusi - solutia care ii poate aduce zambetul pe buze micutului tau
Ti se rupe inima atunci cand micutul tau plange si iti este teama ca nu poti sa faci nimic pentru el. De acum nu te vei mai simti neputincioasa in fata colicilor bebelusului tau pentru ca exista o solutie care ii va aduce din nou zambetul pe buze: Eubiotic Baby.
Eubiotic Baby picaturi de pe pfarma.ro este o combinatie din cele mai studiate tulpini probiotice, special conceputa pentru bebelusi, care se va dovedi un aliat de incredere inca din prima zi de viata.
Acest produs nu este indicat doar pentru a trata colicii la bebelusi, caz in care reduce riscul de aparitie si severitatea durerilor, ci si pentru a scadea riscul de aparitie a diareii si a altor probleme digestive cauzate de dezechilibrul florei intestinale in urma consumului de antibiotice. In plus, produsul a oferit rezultate bune si in caz de dermatita atopica.
In ceea ce priveste administrarea, Eubiotic Baby picaturi se utilizeaa pe toata durata manifestarii simptomelor, punandu-se cate 6 picaturi zilnic, in doza unica, care contine 1 miliard bacterii lactice vii. Nu uita sa agiti recipientul inainte de folosire.
Ce mai trebuie sa stii despre Eubiotic Baby picaturi este ca poate fi administrat fie ca atare, intr-o lingurita, fie impreuna cu alimente sau lichide. Dar atentie! Produsul nu trebuie dizolvat in lichide fierbinti pentru a nu afecta culturile lactice vii. Si nu iti face nicio grija pentru ca Eubiotic Baby picaturi nu schimba gustul alimentelor sau bauturilor cu care sunt amestecate.
Nu este deloc usor sa faci fata unei crize de colici la bebelusi, insa nu trebuie sa iti pierzi rabdarea, ci sa incerci sa gestionezi situatia cat mai bine.
Photo by: unsplash.com
Postat de: A-Editor Marți, 04 Septembrie 2018
tratament colici bebelusi
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa