Definirea si umplerea sprancenelor - Cum obtii cele mai bune rezultate

O parte importanta a machiajului este definirea, conturarea si umplerea sprancenelor. Ele te vor ajuta sa interactionezi mai usor cu oamenii din jurul tau, intelegand rapid mesajele pe care le transmiti. Totodată, sprancenele ofera chipului tau un aspect estetic placut, dar si practic, impotriva transpiratiei sau a stropilor de apa.
Daca esti la inceput de drum in domeniul make-up sau vrei sa le oferi sprancenelor tale un aspect bogat, des si simetric, consulta sfaturile urmatoare si afla cum poti obtine cele mai frumoase rezultate!
Folosirea kitului pentru sprancene
Printre cele mai cunoscute si rapide metode prin care poti sa le oferi sprancenelor tale un efect bogat, sanatos si plin este machiajul. Machiajul sprancenelor cu produsele Anastasia Beverly Hills te vor ajuta sa definesti si sa acoperi spatiile goale si zonele mai rare ale firelor de par.
Utilizeaza creionul contur pentru a oferi sprancenelor tale forma ideala, fie aceasta arcuita, curbata sau dreapta. Aplica fardul cel mai apropiat de culoarea parului tau pentru a umple golurile si foloseste ceara speciala de sprancene pentru ca machiajul tau sa fie rezistent si pregatit o noua zi!
Nu in ultimul rand, este important modul in care aplici make-up pe sprancene. De exemplu, daca folosesti un produs gel sau o mascara trebuie sa periezi sprancenele in sens diagonal, de la interior spre exterior, urmarind conturul acestora.
Pensarea sprancenelor
Daca iti doresti sprancene simetrice, dese si bogate, este important sa le dai o forma potrivita chipului tau si apoi sa pastrezi linia respectiva pentru a le pensa ulterior. Incearca sa nu jumulesti cu penseta mai mult decat este nevoie si ai grija la grosimea acestora, sa nu fie nici prea subtiri, insa nici prea groase.
Folosirea produselor cosmetice
Zona sprancenelor poate deveni sensibila in urma mai multor pensari, etape de vopsit sau chiar de machiaj. Este important ca acestea sa fie hidratate corespunzator. Atunci cand folosesti crema de fata, aplica o cantitate mica pe sprancene si maseaza-le. Cu atat mai mult, daca iti doresti ca acestea sa creasca mai repede, poti folosi produse cosmetice pe baza de ulei de ricin sau de migdale.
Vopsirea sprancenelor
O alta metoda prin care le poti oferi sprancenelor tale un aspect definit si bogat este vopsirea acestora. Este important sa ai grija la conturul lor si intotdeauna sa alegi nuanta de vopsea cea mai apropiata de culoarea parului tau.
Laminarea sprancenelor
Laminarea sprancenelor este un procedeu ce se realizeaza la salon, fiind semipermanent si poate rezista intre 6 si 8 saptamani. Firele tale vor avea un aspect mai bogat, puternic si fara goluri. Dupa trecerea celor doua luni, este necesara revenirea la salon pentru a retusa sau reface forma si culoarea sprancenelor.
Extensiile pentru sprancene
Extensiile pentru sprancene este o metoda foarte indragita de numeroase persoane deoarece ofera chipului un look ingrijit, elegant si frumos. Pe de alta parte, este o procedura de scurta durata, astfel incat iti poti pune extensii pentru un eveniment special la care participi si daca doresti sa te intorci la sprancenele tale naturale, nu trebuie sa astepti decat 2 saptamani.
Tatuajul si microblading
Indiferent de metoda aleasa, tine minte ca spre deosebire de laminare sau extensii, tatuajul si microbladingul sunt permanente! Tatuajul pentru sprancene este o tehnica folosita de foarte multi ani, iar microbladingul este o procedura moderna, ce vopseste sprancenele fir cu fir. Inainte de a alege un salon, roaga artistul sa-ti arate portofoliul sau.
Datorita unor sprancene bine definite, bogate si dese, te vei bucura de o expresivitate mai puternica a ochilor. Te vei simti eleganta, feminina, seducatoare si frumoasa!
Susa foto: unsplash.com
Postat de: A-Editor Luni, 02 August 2021
S-ar putea sa va intereseze si:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
De acelasi autor:
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
citeste si comenteaza
comentarii:
- Cele mai frumoase plaje din Aruba: unde sa te relaxezi pe nisipul alb
- Curatarea pardoselilor din gresie, lemn si beton: ce detergent folosesti?
- Procedurile legale pentru import/export folosind containere maritime
- Top 5 cauze ale problemelor renale la caini si cum pot fi prevenite prin controale regulate?
- 3 modalitati de a optimiza spatiul de lucru de acasa