Termeni si Conditii

Termeni generali de utilizare a site-ului www.femeiastie.ro

Femeiastie.ro este un site in limba romana – un portal interactiv complex, caruia i se aplica urmatorii termeni de utilizare, ce vizeaza in intregime (si fara a se limita la acestea): textele, imaginile, uneltele interactive, forumul, produsele digitale, logo-ul, sloganul, web design-ul, interviurile, recomandarile si concursurile lansate pe site.

In momentul in care va inscrieti cu adresa de e-mail, sunteti de accord cu acesti Termeni de utilizare a site-ului, indiferent de sectiunea pe care o vizitati in site sau de actiunile pe care dvs doriti sa le intreprindeti prin intermediul paginilor femeiastie.ro. De asemenea, acceptati ca, pe viitor, acesti Termeni si Conditii sa fie modificati fara vreun anunt in prealabil.

Accesul dvs la acest site preprezinta acordul cu termenii de utilizare prezentati aici. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, retransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma sau oricare alt tip de preluare a unei parti din siteul femeiastie.ro (fara a se limita la aceasta), a continutului, serviciilor si a tot ce apare pe acest site este strict interzisa.


Nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal
Conform legii nr. 677 / 2001 referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege modificata si completata prin legea nr. 506 / 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, va asiguram ca datele pe care ni le furnizati (ex. Adresa de e-mail, nume, varsta etc) vor fi administrate numai in scopurile specificate. Prin acesti Termeni si Conditii, va aducem la cunostinta faptul ca datele personale pe care le furnizeaza utilizatorii acestui site sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de internet, a informatiilor, a serviciilor de publicitate si marketing, precum si a serviciilor de statistica.
Mentionam ca utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea lor. Acest lucru o pot face printr-un simplu mesaj trimis catre contact@femeiastie.ro


Limitarea raspunderii site-ului
Femeiastie.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai ori de utilizatorii site-ului. De asemenea, femeiastie.ro va asigura ca echipa noastra face toate eforturile pentru a asigura acuratetea datelor si va incerca sa corecteze erorile, omisiunile cat mai curand posibil.

Toti redactorii sunt responsabili in fata legii pentru legalitatea continutului articolelor publicate in nume propriu pe www.femeiastie.ro.

Precizam insa ca site-ul femeiastie.ro nu se face responsabil de inadvertentele, omisiunile sau erorile din cadrul informatiilor furnizate de catre utilizatorii sai.


Modificarea Termenilor si Conditiilor
Femeiastie.ro are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile de mai sus, fara nici o notificare prealabila fata de utilizatori.


Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate