Eveniment colectare de fonduri, special pentru femei

Asociatia „Zonta Club Galati” are placerea sa va invite la prima editie a „Balului Trandafirului” & decernarea premiilor de excelenta Zonta Club Galati, pe 8 iunie 2012, cu incepere de la ora 18.00, la Complexul Traian Park, DN 26 Galati-Murgeni.

 

Vor fi premiate personalitati ale municipiului Galati, din toate domeniile, care s-au facut remarcate in ultimul an, care si-au adus aportul la dezvoltarea economica, sociala si culturala a judetului si au imbratisat ideea de voluntariat. Ceremonia de premiere va fi urmata de un spectacol sustinut de cativa tineri talentati de la Teatrul Muzical, precum si invitati surpriza.

 

In cadrul evenimentului, la care asteptam sa participe aprox. 400 de persoane, vom organiza si o expozitie de pictura, cu vanzare, in scop caritabil.

 

Cel mai important, ceremonia va da startul unei campanii de colectare de fonduri in vederea achizitionarii unui sonoelastograf pentru orasul Galati, campanie care va dura 3 luni de zile si se va incheia pe 7 septembrie 2012.

 

In acest sens, in seara de 8 iunie vom deschide o linie de teledon ROMTELECOM 0900900380 si vom pune la dispozitia populatiei mai multe SMS-uri, pentru donatii.

 

Ce este sonoelastografia?

Sonoelastografia este una dintre cele mai moderne metode de explorare neinvaziva a sanului. Cu ajutorul acestui tip de ecografie performanta, medicii evalueaza elasticitatea tesutului mamar si pot depista cancerul in stadiu incipient cu o acuratete de 90%. Pentru ca nu prezinta riscul iradierii, sonoelastografia poate fi repetata la 3-4 luni.

 

Sonoelastograful, care costa 100.000 de Euro va fi achizitionat de catre Zonta Club Galati si donat unei institutii medicale, care va putea suporta cheltuielile de intretinere si functionare si care va acorda, pe baza de programare, un control gratuit femeilor in nevoie.  

 

Un astfel de aparat mai exista la Cluj si Bucuresti.

In urma acestei campanii, toate doamnele si domnisoarele din judetul Galati vor beneficia de un control anual gratuit si de consiliere medicala.

 

Zonta Club Galati, al treilea club din Romania, a fost infiintat in 2011, este afiliat la Zonta Club International si are misiunea de a promova statulul femeii prin imbunatatirea legislatiei, educatiei si sanatatii prin servicii de advocacy, respectand principiul egalitatii de sanse. Zonta Club Galati face parte din Districtul 30, Aria 05 alaturi de cluburi din Italia, Franta, Elvetia, Monaco,  Germania, Macedonia si Bulgaria.

 

Va asteptam sa participati la eveniment si sa va alaturati cauzei noastre! Intrarea se face doar pe baza de invitatie (250 lei)

Presedinte Zonta Club Galati 2011-2012, vicepresedinte de Arie 05-Bulgaria, Macedonia, Romania 2012-2014, Av. Corina Drujescu

 

Mai multe detalii gasiti aici.

Nota obtinuta:
10 (9 voturi)
2083 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: FemeiaStie Sâmbătă, 02 Iunie 2012

Etichete pentru acest articol:

evenimente caritabile, pentru femei, sanatatea femeii


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Toamna e pe sfarsite! Muzica e nostalgica! Prea multa liniste si plictis, multe de facut, insa [..]
citeste si comenteaza
Numita si boala secolului XX, depresia, consecinta stresului, a ajuns pe locul 2 in lume in topul [..]
citeste si comenteaza
Ce se intampla atunci cand propriile constrangeri stau in calea fericirii noastre? Meritam sa le [..]
citeste si comenteaza
Sau cat de mult isi poate pune moda, amprenta pe o persoana…. [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate