Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu

aurora_liiceanu

Psihologul Aurora Liiceanu sustine un nou seminar in cadrul proiectului “Intre noi, parintii”, in data de 23 mai 2013, ora 18.30. Evenimentul „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu” din aceasta luna are ca tema ”Adolescentul in oglinda: imaginea si increderea de sine”. 

Ce este adolescenta?  Ce inseamna  a fi adolescentul zilelor noastre?

Adolescenta este apreciata in mod diferit de catre specialisti, fiind numita "varsta de aur", "varsta ingrata", "varsta marilor elanuri", "varsta dramei", "varsta crizelor", "anxietatii, nesigurantei, insatisfactiei", “varsta contestatiei, marginalitati sau Adolescenta este apreciata in mod diferit de catre specialisti, fiind numita "varsta de aur", "varsta ingrata", "varsta marilor elanuri", "varsta dramei", "varsta crizelor", "anxietatii, nesigurantei, insatisfactiei", “varsta contestatiei, marginalitati sau a subculturii". Adolescenta reprezinta perioada conditionarilor si transformarilor multiple ce intervin intr-o anumita perioada a vietii. Tinerii se confrunta cu  framantari interne pentru gasirea surselor de satisfacere a elanurilor, a aspiraţiilor si cu tendinta de a evita teama fata de piedicile ce se pot ivi în realizarea proiectelor de viitor.

Specialistii Aurora Liiceanu si Simona Tofan, consultanti in acest proiect vor dezbate impreuna cu participantii aspectele problematice privitoare la comunicarea parinte-adolescent.

Aceste seminarii organizate lunar, reprezinta initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Intre noi, parintii, ce are ca obiectiv  principal imbunatatirea comunicarii parinte-adolescent.

 

Cum participi?     

Evenimentul va avea loc la Hotel Capital Plaza Bucuresti in data de 23 mai 2013, ora 18.30. Participarea este gratuita, in baza inscrierii prealabile si a invitatiei primite.

Informatii si sfaturi utile  pe: www.intrenoiparintii.ro si www.facebook.com/intrenoi.parintii.            

Nota obtinuta:
10 (3 voturi)
1898 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: DanielaVoicu Sâmbătă, 25 Mai 2013

Etichete pentru acest articol:

evenimente pentru parinti, pentru copii, liiceanu


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Lumea ireala a cartilor este lumea ideala a unora dintre noi. “O carte bine scrisa este asemeni [..]
citeste si comenteaza
Iulian Talianu este poetul despre care Alex. Stefanescu a spus ca “ scrie o poezie poetica, asa [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate