Afla aspecte din viata ta, despre sanatate si dragoste

interpretare-vise

Oamenii care sunt constienti ca vremurile sunt dificile si ca apar probleme in viata au capacitatea sa le infrunte si nu adopta psihologia unei victime. Astfel de oameni pot fi fericiti cu ceea ce au in prezent comparativ cu cei care se plang tot timpul si care au o gândire negativa. Multi oameni fericiti au curaj si incredere in ei. Cei pesimisti sunt slabi, asteapta ca ,,totul sa le pice din cerˮ, dau vina pe soarta si spun mereu ca nu au noroc. Inca din vremuri de demult oamenii au dorit sa-si cunoasca viitorul si au apelat la tot felul de practici pentru a afla informatii despre ce urmeaza sa li se intâmple.

Ghicitul in palma sau chiromantia reprezinta o metoda prin care poti afla aspecte legate de viata ta, prezicerea unor evenimente care este posibil sa se intâmple. Sunt chiromanti care pot spune multe despre o persoana doar citind liniile, semnele si caracterele de pe degetul mare de la o mâna, fie ea dreapta sau stânga. O astfel de notiune poate reda informatii despre sanatatea sau despre caracterul unei persoane.

Oamenii sunt interesati sa afle mai ales despre dragoste si despre bani (sau daca vor face cariera). Vor sa aiba succes in amor, dar si o viata indestulata. Interesant este ca multi dintre ei nu stiu nici ce vor sa faca in viata si spera ca prin aflarea viitorului pot elucida asta. Ei asteapta de la persoana care cunoaste tainele chiromantiei sa le sugereze ce drum este bine sa urmeze in viata, ce talente au si ce li se potriveste. Chiromantia te poate ajuta sa te descoperi pe tine sa afli lucruri pe care inca nu le stii despre ceea ce ai putea face in viata ta, sa fii inspirat si creativ in munca, sa poti realiza ceva in functie de talentul pe care il ai, si daca este posibil sa fii impulsionat sa iti schimbi viata, sa ai succes si satisfactii mai mari comparativ cu cele din trecut.

numerologie.jpg

Pentru cei care nu sunt inca intr-o relatie de iubire sau de casatorie poate fi interesant de aflat cifrele sau numerele unor posibili parteneri de dragoste. Este vorba despre ghicirea numarului dragostei. Literelor alfabetului le corespund o serie de cifre, de care se va tine cont. Pentru a afla numarul dragostei folosesti data de nastere, numele si prenumele si desigur literele alfabetului: A 1, A 1, Â 1, B 2, C 3, D 4, E 5, F 6, G 7, H 8, I 9, I 9, J 1, K 2, L 3, M 4, N 5, O 6, P 7, Q 8, R 9, S 1, S 1, T 1, T 1, U 3, V 4, W 5, X 6, Y 7, Z 8. Trebuie sa stii data nasterii partenerului. Aduni ziua nasterii cu luna si cu anul si obtii o cifra. Aceea va fi cifra ce va arata caracterul partenerului. Apoi aduni cifrele corespunzatoare literelor din numele si prenumele partenerului si afli cifra dominanta in casatorie a acestuia.

Cifra 1 se potriveste cu 9, 4 si 8; nu se potriveste cu 6 si 7. Cifra 2 se potriveste cu 8, 7, 9 si 1; nu se potriveste cu 5. Cifra 3 se potriveste cu 7, 5, 6 si 9; nu se potriveste cu 4 si 8. Cifra 4 se potriveste cu 6, 1 si 8; nu se potriveste cu 5. Cifra 5 se potriveste cu 5, 2, 9 si 3; nu se potriveste cu 4. Cifra 6 se potriveste cu 4, 2, 3 si 9; nu se potriveste cu 1, 8 si 5. Cifra 7 se potriveste cu 3, 5, 2 si 6; nu se potriveste cu 1 si 9. Cifra 8 se potriveste cu 2, 5, 1 si 4; nu se potriveste cu 6 si 3. Cifra 9 se potriveste cu 1, 2, 3 si 6; nu se potriveste cu 7.

harta-palma.png

Iata explicatia cifrelor:

1 – Este o cifra care inseamna ca primeaza intelectul si mai putin dragostea; pot exista legaturi extraconjugale. 2 – Poate insemna confort, armonie si stabilitate; tendinta de a asculta sfatul rudelor si de a cauta un partener cu situatie financiara buna. 3 – Dragostea poate aparea mai târziu; acesti parteneri sunt idealisti si au un spirit de sacrificiu si de daruire accentuat. 4 – Este o cifra caracteristica unor parteneri sentimentali, care isi doresc casatoria. 5 – Poate insemna un partener sincer, pasional, care poate avea o casatorie trainica si bazata pe dragoste. 6 – Aceasta cifra este caracteristica persoanelor care pot gresi din neatentie in alegerea partenerului, sunt timide si interiorizate. 7 – Este o cifra care arata instabilitatea in relatie, in casatorie, tendinta spre infidelitate, spre a avea mai multe relatii amoroase. 8 – Astfel de persoane pot avea mai multe relatii si casatorii pentru ca sunt nehotarâte si instabile. 9 – Aceasta cifra arata ca persoana vede casatoria ca pe o mare realizare, ca pe un mare vis pe care si-l indeplineste.  

Iata un exemplu de calcul: Gelu Pop 7+5+3+3 = 18;  1+8 = 9 pentru Gelu; 7+6+7 = 20; 2+0 = 2 pentru Pop; 9+2 = 11 si 1+1 = 2 este cifra cautata. Pentru data nasterii 11.12.1980 1+1+1+2+1+9+8+0 = 23 si 2+3 = 5.

Nota obtinuta:
10 (3 voturi)
666 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: A-Editor Luni, 11 Septembrie 2017

Etichete pentru acest articol:

numerologieS-ar putea sa va intereseze si:

Crezi in destin, in predestinare si, mai ales, crezi ca “ceea ce ti-e scris, in frunte [..]
citeste si comenteaza
Vorbind in general despre existenta umana, acordam o importanta capitala sacrificiului. [..]
citeste si comenteaza
Crezi in faptul ca fiecare boala trupeasca isi radacina intr-o suferinta sufleteasca? [..]
citeste si comenteaza
Sau mai exact, despre doua personaje, ori ipostaze...care stau ascunse in fiecare barbat [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

www.parodontax.ro este un website special creat pentru toti consumatorii care sunt in cautarea [..]
citeste si comenteaza
In ultima vreme se propaga tot mai mult importanta consumului de apa alcalina. Se stie ca reduce [..]
citeste si comenteaza
Dormitorul este locul in care toata lumea merita sa aiba parte de relaxare, mai ales dupa o zi [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate