Campionii Romaniei

In perioada 19-23 aprilie 2017, la Cluj-Napoca a avut loc Campionatul European de gimnastica artistica. Un campionat foarte frumos si cu sportivi de talie mondiala si olimpica. Insa nici sportivii de la noi din tara nu s-au lasat mai prejos si au castigat medalii de aur, argint si bronz. Ei sunt campionii Romaniei, campionii nostri: Catalina Ponor, Larisa Iordache si Marian Dragulescu.

Ei au participat la calificarile pe aparate si la individual compus. Insa nu au fost singurii sportivi de la noi. La baieti a participat pentru calificare in concursul individual Laurentiu Nistor care la bara s-a accidentat la coloana. Nu a fost nimic grav, ci doar o contractura la coloana. Olivia Campian si Ioana Crisan au participat la individual compus si au iesit pe locul 18 si respectiv locul 23. Ele au fost la prima lor participare ca senioare. Olivia Campian si Ioana Crisan au mai participat cu echipa la junioare.

Insa Marian Dragulescu, Larisa Iordache si Catalina Ponor au facut o figura frumoasa in fata a mii de spectatori de la Cluj si a milioane de spectatori care s-au uitat la televizor. Catalina Ponor a luat aur la barna, Larisa Iordache a luat bronz la barna. Marian Dragulescu a luat aur la sol si argint la sarituri. Catalina Ponor a participat si la sol la calificari. Ea s-a calificat cu un punctaj mare. Insa pentru ca a gresit la sfarsit si nota a fost mare alte echipe au facut contestatie si i s-a calculat nota iar. Dupa ce s-a calculat nota din nou ea a avut punctaj mai mic si astfel a fost descalificata din finala de la sol. Daca putea sa fie si in finala la sol ea lua medalie si la sol. Insa si asa este foarte bine. Cu 4 medalii: doua de aur, una de argint si una de bronz suntem pe locul doi in topul medaliilor. Topul medaliilor se calculeaza in functie de numarul medaliilor de aur.Astfel noi suntem pe locul doi in topul medaliilor,inaintea noastra fiind Rusia.

Ei au fost foarte emotionati si fericiti in acelasi timp dupa ce au luat medaliile.  Cel mai frumos moment din viata lor a fost sa ia medalii aici in Romania, in fata a mii de spectatori si milioane de telespectatori. Acestia au declarat ca au asteptat si au vrut sa ia medalii aici, In Romania la campionatul European.Ei sunt campionii Romaniei, campionii nostri si au facut niste exercitii foarte frumoase si bune si merita medaliile. Catalina Ponor dupa aurul la barna a fost foarte emotionata si fericita.”Ar fi fost pacat ca o secunda de neatentie sa ma duca mai jos. M-am straduit sa-mi tin emotiile. Am reusit! Ma bucur ca am facut totul bine. Imi da putere pentru mondiale aceasta medalie. Spre ca de acum încolo sa continui asa”, a spus Catalina Ponor. - 

Toata lumea a fost fericita si mandra si spera ca si la mondiale sa ia medalii. A fost o competitie foarte frumoasa si s-a terminat fericit cu sportivii ramani pe podium aici in Romania.

Nota obtinuta:
0 (0 voturi)
601 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Gabriela-Theodora-Negoita Miercuri, 03 Mai 2017

Etichete pentru acest articol:

campioni, Romania, aur


S-ar putea sa va intereseze si:

De acelasi autor:

Catina este un arbust cu fructe care apar in lunile martie-aprilie. Catina vindeca multe boli si [..]
citeste si comenteaza
Sex sau dragoste? Ce este bine sa facem cand suntem cu iubitul? Daca suntem indragostiti peste [..]
citeste si comenteaza
Multa lume este invidioasa pe altcineva, pe ce are, cu cine umbla sau ca are mai multi bani, sau [..]
citeste si comenteaza
Suntem in postul Pastelui. Cum in post mai sunt zile, sarbatori in care avem voie sa mancam peste, [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate