Clonarea virtuala

pfd-clonare-virtuala

Nu am sa ma refer in acest material la hackerii care cloneaza unele siteuri si/ sau conturi de socializare ale unor personalitati, cu scopul fraudulos, de a obtine foloase materiale si/ sau financiare necuvenite, ci chiar la conturile dumneavoastra de social media.

Mai precis, ganditi-va putin, cum ar fi ca blogurile si conturile dumneavoastra de Yahoo, Facebook, Youtube, Google, Instagram, Tik-tok si Twitter sa fie temeinic studiate si analizate, iar pe baza a tuturor postarilor dumneavoastra sa fie realizata o dublura a dumneavoastra, care sa dainuiasca pe vecie?!? Stiu ca acum pare un scenariu de film SF, dar la fel erau acum un sfert de secol internetul mobil si video-call.

 

Chiar nu putem sa stim ce va fi in viitor, dar daca totusi ”teoria” mea se adevereste eu zic ca ar trebui, de pe acum sa fim un pic mai atenti la ce anume decidem sa dam SUBSCRIBE, LIKE sau SHARE si mai multa analiza, pe text, la ceea ce comentam. Fiindca, asa cum se spune in mai toate filmele politiste americane ”You’ve got right to remain silence, everything you’ll say can be use against you…”. Adica, sincer acum, cui i-ar face placere ca vreun stra-stra-stra-stranepot sa afle ce fel de poama a fost stra-stra-stra-stramosul sau !?:D

 

Bineinteles ca prezentul articol este unul cu un caracter SF pentru unii, ”deja in lucru” pentru Teoria Conspiratiei, ”de umplutura” pentru altii si perfect realizabil pentru toti ceilalti; dumneavoastra aveti libertatea de a va alege in care dintre categoriile mai sus enumerate va incadrati. Acum ca scoala, munca, distractia, viata noastra s-au mutat in online, nu putem decat sa speculam care va fi urmatoarea etapa a evolutiei noastre ca specie. Zic asta deoarece sigur va fi o etapa urmatoare in care virtualul va deveni realitatea noastra cotidiana.

 

Prin urmare clonarea virtuala este la fel de posibila cum sunt teleportarea sau intoarcerea in timp, mai exact foarte aproape de infaptuire. Acesta nu se vrea a fi un material alarmist, ci unul care emite o teorie cu o rata de probabilitate destul de ridicata ceea ce-l face inedit.

 

Asa ca, dragii mei nu uitati ca ”You’ve got right to remain silence, everything you’ll say can be use against you…” si fiti foarte atenti la tot ceea ce postati in mediul online. Acum ca FemeiaStie.ro va informat despre posibilitatea aparitiei acestei tehnici (sa-i zicem asa, nu veti mai avea nicio scuza in viitor atunci cand clonarea virtuala va fi parte integranta a existentei noastre.

Photo by: pexels.com

Nota obtinuta:
10 (1 vot)
248 vizite
Noteaza si tu acest articol:
10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Postat de: Robert-Codescu Joi, 28 Mai 2020

Etichete pentru acest articol:S-ar putea sa va intereseze si:

Retelele sociale - o placere Tot mai multi tineri din zilele noastre sunt acaparati cu [..]
citeste si comenteaza
Exact, prin titlul acestui scurt articol se doreste abordarea unei teme care-i preocupa [..]
citeste si comenteaza
Traim intr-o societate atat de mare si ghidata in totalitate pe tehnologie, pe rapiditate [..]
citeste si comenteaza
Ce spui daca la un click distanta de tine te asteapta o prietenie deosebita sau poate [..]
citeste si comenteaza

De acelasi autor:

Daca am sa va intreb care este legatura dintre Grecia si Italia multi imi veti raspunde ca Marea [..]
citeste si comenteaza
Intr-un oras foarte poluat, realizarea unei zone verzi oricat de mica este o mana cereasca, iar [..]
citeste si comenteaza
Un alt nume care a influentat si va influenta lumea orologeriei este fara indoiala si ceasul [..]
citeste si comenteaza
In zilele noastre bloggerii si bloggingul sunt lucruri cotidiene, nu mai este ca acum 10 ani cand a [..]
citeste si comenteaza

comentarii:

Adauga comentariu

Care este varsta ta, cititoare a portalului www.femeiastie.ro?

  • - 10 ani
  • 11 - 14 ani
  • 15 - 18 ani
  • 19 - 24 ani
  • 25 - 30 ani
  • 31 - 35 ani
  • 36 - 40 ani
  • 41 - 45 ani
  • 46 - 50 ani
  • 50 + ani

vezi rezultate